Домовой - Светловодск

Кропивницькі копи вчили студентів як не стати товаром

Автор: redactor
Кропивницькі копи вчили студентів як не стати товаром
Днями в Кіровоградському міськрайонному центрі зайнятості в рамках місячника «Професійні горизонти» відбувся семінар «Запобігання нелегальній трудовій міграції, торгівлі людьми, експлуатації дитячої праці».
За участю представника відділу по боротьбі зі злочинами пов’язані з торгівлею людьми Головного управління Національної поліції в Кіровоградській області, на якому студенти Кіровоградського інституту комерції ознайомились з законодавством України, щодо використання дитячої праці, поняттям «торгівля людьми».
На заході були розглянуті найпоширеніші схеми щодо торгівлі людьми, негативний вплив незаконних форм праці на здоров’я. На заході молоді люди отримали правову інформацію про трудові відносини між найманим працівником і роботодавцем відповідно до чинного законодавства, надані консультації, щодо легального працевлаштування, як на території України, так і за її межами.
764     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб