Домовой - Светловодск

Легальна зайнятість населення – запорука добробуту

Автор: redactor
Легальна зайнятість населення – запорука добробуту
Сьогодні, з нагоди Європейського дня боротьби з торгівлею людьми, у Світловодському міськрайонному центрі зайнятості за участі представників Світловодського об’єднаного управління Пенсійного Фонду для безробітних громадян відбувся семінар «Легальна зайнятість».
Учасники заходу, обговорили питання щодо легалізації трудових відносин та забезпечення прав застрахованих осіб на ринку праці. Крім того, було виведено тезу про те, що кожна людина самостійно повинна вирішувати, що для неї важливіше – жити сьогоденням або ж мати впевненість у завтрашньому дні, отримуючи надійні соціальні гарантії та забезпечуючи собі майбутнє.
Представники Пенсійного Фонду ознайомили учасників семінару з основним положеннями Пенсійної реформи, в т.ч щодо нарахування страхового стажу.
Учасники заходу мали можливість поставити питання, що їх турбували, та отримати кваліфіковані відповіді, оскільки, на початку зустрічі, було зазначено, що бюро правової допомоги створено для забезпеченням доступу громадян до правової інформації та надання якісного консультування з правових питань.
794     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб