Домовой - Светловодск

На Кіровоградщині відбувся День соціального партнерства

Автор: redactor
На Кіровоградщині відбувся День соціального партнерства
В Олександрійському міськрайонному центрі зайнятості 31 серпня відбувся День соціального партнерства. У його рамках відбулася низка інформаційно-довідкових, консультаційних та інших заходів.
Під час ділової зустрічі, що проходила за участі фахівців управління праці та соціального захисту населення Олександрійської міської ради, Олександрійського об’єднаного управління Пенсійного фонду України та роботодавців, серед нагальних питань - питання зайнятості демобілізованих учасників бойових дій, які перебувають на обліку в центрі зайнятості.
Для педагогічних працівників Олександрійського НВК «Загальноосвітній навчальний заклад І-ІІ ступенів №17» відбувся профінформаційний семінар, де присутні обмінялись думками та прийняли план спільних дій щодо профорієнтації учнівської молоді під час навчального періоду.
Цікавим виявився інформаційний захід за участі обласного військового комісаріату та військових повітряно-десантних військ, які пропонували безробітним чоловікам військову службу за контрактом.
Цього ж дня на замовлення роботодавців ФОП Зейналов Е.Д. та ТОВ «Електромеханічний завод «Етал» відбулися й міні-ярмарки вакансій. Представники роботодавців пропонували безробітним вакансії кухарів, офіціантів, барменів, охоронників, формувальників склопластикових виробів та ін.
Як підсумок - 5 безробітних запрошено на підприємство для безпосереднього ознайомлення з умовами праці та остаточного вирішення питання працевлаштування.
Співпраця з роботодавцями триває. Мета служби зайнятості – залучити якомога більше партнерів до співпраці, укомплектувати підприємства, установи, організації висококваліфікованими кадрами та забезпечити роботою незайнятих громадян.
899     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб