Домовой - Светловодск
» » » У Кропивницькому учасники АТО визначали свої професійні потреби

У Кропивницькому учасники АТО визначали свої професійні потреби

Автор: redactor
У Кропивницькому учасники АТО визначали свої професійні потреби
Поінформування демобілізованих військовослужбовців та учасників АТО про послуги державної служби зайнятості, визначення шляхів професійної адаптації до потреб ринку праці – мета інформаційного семінару, що відбувся на базі інформаційно-консультаційного центру обласного центру зайнятості за участі представника Державної служби України у справах ветеранів війни та учасників АТО в області Людмили Гуріної .
Заступник директора Кіровоградського обласного центру зайнятості Богдан Стоян, поінформував про роботу, яку проводять центри зайнятості області з даною категорією громадян, щодо сприяння зайнятості учасників антитерористичної операції, послуги, що надає служба зайнятості даній категорії громадян та ін.
У свою чергу Л.Гуріна розкрила питання соціального захисту ветеранів війни та учасників антитерористичної операції, поінформувала про новації в законодавстві стосовно санаторно-курортного лікування, застосування пільг учасникам АТО на комунальні послуги та інше.
Крім того, в рамках заходу всі охочі мали змогу отримати індивідуальні консультації, пов’язані з працевлаштуванням.
1081     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб