Домовой - Светловодск
» » » На Кіровоградщині професійна адаптація учасників АТО триває

На Кіровоградщині професійна адаптація учасників АТО триває

Автор: redactor
На Кіровоградщині професійна адаптація учасників АТО триває
Учасникам антитерористичної операції необхідна особлива увага та відповідна допомога, зокрема, щодо професійної адаптації.
У поточному році по допомогу в пошуку роботи до Онуфріївського районного центру зайнятості звернулися 60 осіб з числа демобілізованих учасників бойових дій, кожен другий з яких охоплений активними формами зайнятості. Це, насамперед, сприяння цим громадянам у працевлаштуванні на вільні робочі місця та вакантні посади; залучення до участі в громадських та інших роботах тимчасового характеру; організація професійного навчання для підвищення їхньої конкурентоспроможності на ринку праці; сприяння в започаткуванні власного бізнесу та ін.
«У роботі з клієнтами зазначеної категорії населення забезпечується надання їм адресної допомоги з урахуванням професійного досвіду, індивідуальних здібностей, здатності конкурувати на ринку праці тощо. Таким чином, у кожному конкретному випадку ретельно відпрацьовуються всі можливі підходи до вирішення питання працевлаштування демобілізованих військовослужбовців, учасників АТО», – розповіла Наталія Супрун, директор Онуфріївського районного центру зайнятості.
З метою сприяння зайнятості учасників АТО районний центр зайнятості активно співпрацює з роботодавцями та іншими соціальними партнерами.
Плідною в цьому плані є взаємодія з філією ТОВ «Верес», ПП «Овен», ТОВ ТВФ «Промтехснаб», ТОВ «Євробитхім», а також приватними підприємцями, зокрема, Коваленком І.М., Гунько К.В. та ін.
Не менш активною в напрямку забезпечення зайнятості місцевих мешканців, у т.ч. з числа учасників АТО, є взаємодія центру зайнятості з органами влади та місцевого самоврядування, зокрема, Куцеволівською, Успенською, Попівською сільськими та Павлиською селищною радами.
970     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб