Домовой - Светловодск
» » » Створюючи нові робочі місця, сприяємо ефективній зайнятості місцевих мешканців

Створюючи нові робочі місця, сприяємо ефективній зайнятості місцевих мешканців

Автор: redactor
Створюючи нові робочі місця,  сприяємо  ефективній зайнятості місцевих мешканців
Світловодським міськрайонним центром зайнятості проведено ділову зустріч, під час якої йшлося про перспективи створення у поточному році нових робочих місць. У заході взяли участь фізичні особи-підприємці, які планують у поточному році створювати нові робочі місця.
Ілля Домбровський, директор міськрайонного центру зайнятості, поінформував учасників заходу про ситуацію, яка склалася на місцевому ринку праці, основні напрямки співпраці з роботодавцями й соціальними партнерами в напрямку вирішення складних питань, пов'язаних з працевлаштуванням громадян, які потребують додаткових соціальних гарантій, у т. ч. внутрішньо переміщених осіб та демобілізованих військовослужбовців.
Під час конструктивного діалогу було зазначено, що чинним законодавством про зайнятість населення впроваджено низку стимулів для роботодавців. Зокрема, йшлося про те, що роботодавець, який працевлаштував зареєстрованого безробітного з числа внутрішньо переміщених осіб за направленням центру зайнятості на умовах строкового трудового договору, отримує компенсацію витрат на оплату праці.
Окрім того, учасниками заходу активно обговорювалися й питання, пов'язані з додержанням роботодавцями законодавства про працю щодо демобілізованих військовослужбовців та мобілізованих працівників.
У результаті заходу досягнуто домовленості про створення фізичними особами-підприємцями в травні місяці поточного року 5 нових робочих місць для безробітних громадян за професіями продавець продовольчих товарів, кухар та покоївка.

Н.Сідненко, начальник відділу взаємодії з роботодавцями Світловодського міськрайонного центру зайнятості
1061     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб