Домовой - Светловодск

З військових у слюсарі пішов

Автор: redactor
З військових у слюсарі пішов
Питання забезпечення роботою місцевих мешканців, зокрема, демобілізованих військовослужбовців, учасників АТО – одне з першочергових завдань.
«У роботі з даною категорією клієнтів фахівцями центру зайнятості забезпечується надання адресної допомоги з урахуванням їхніх індивідуальних здібностей, професійного досвіду, здатності конкурувати на ринку праці тощо, – зазначила Наталія Супрун, директор Онуфріївського районного центру зайнятості. – Варто зазначити й про вагомість налагодженої взаємодії районного центру зайнятості з роботодавцями та іншими соціальними партнерами в розв’язанні проблемних питань, пов’язаних з поверненням демобілізованих військовослужбовців, учасників АТО до трудової діяльності».
За словами Н.Супрун, у кожному конкретному випадку розглядаються всі можливі спільні дії та підходи до вирішення питання зайнятості цих людей.
Наприклад, Віктор, після демобілізації із зони АТО повернувся до рідної Куцеволівки з надією знайти роботу, розпочати нове життя. Проте самостійний пошук роботи не дав бажаних результатів, тож чоловік звернувся до Онуфріївського районного центру зайнятості по допомогу в працевлаштуванні.
На той час ФОП Коваленко І.М. мало потребу в кадрах – необхідні слюсарі з ремонту сільськогосподарських машин.
За сприяння районного центру зайнятості, для відновлення та удосконалення відповідних професійних знань, умінь та навичок було організовано стажування Віктора безпосередньо на робочому місці, після чого чоловік успішно працює на даному підприємстві. «Я задоволений, що маю можливість дбати про свою родину, а моя праця на рідній землі приносить користь односельчанам», - говорить Віктор.

В.Крамаренко, провідний фахівець з питань зайнятості відділу надання соціальних послуг Онуфріївського районного центру зайнятості
987     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб