Домовой - Светловодск
» » Учасники АТО у Кропивницькому визначали свої професійні потреби

Учасники АТО у Кропивницькому визначали свої професійні потреби

Автор: redactor
Учасники АТО у Кропивницькому визначали свої професійні потреби
Поінформування демобілізованих військовослужбовців та учасників АТО про послуги державної служби зайнятості, визначення шляхів професійної адаптації до потреб ринку праці – мета інформаційного семінару, що відбувся на базі в інформаційно-консультаційному центрі обласного центру зайнятості за участі представника Державної служби України у справах ветеранів війни та учасників АТО в області Людмили Гуріної.
Заступник директора Кіровоградського обласного центру зайнятості Богдан Стоян, поінформував про роботу, яку проводять центри зайнятості області з даною категорією громадян, щодо сприяння зайнятості учасників антитерористичної операції, послуги, що надає служба зайнятості даній категорії громадян та ін.
У свою чергу Л.Гуріна розкрила питання соціального захисту ветеранів війни та учасників антитерористичної операції, поінформувала про новації в законодавстві стосовно санаторно-курортного лікування, застосування пільг учасникам АТО на комунальні послуги та інше.
Крім того, в рамках заходу всі охочі мали змогу отримати індивідуальні консультації, пов’язані з працевлаштуванням.

Відділ організаційно-інформаційної роботи та архівної справи Кіровоградського обласного центру зайнятості
849     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб