Домовой - Светловодск
» » » У Світловодську відбувся семінар на тему «Легальна зайнятість»

У Світловодську відбувся семінар на тему «Легальна зайнятість»

Автор: redactor
У Світловодську відбувся семінар на тему «Легальна зайнятість»
Нещодавно в рамках всеукраїнської інформаційної кампанії з нагоди Всесвітнього дня боротьби з торгівлею людьми в Світловодському міськрайонному центрі зайнятості проведено семінар «Легальна зайнятість» за участі бюро правової допомоги. Мета семінару: розкриття переваг легального працевлаштування, застереження учасників семінару від шахрайства при працевлаштуванні в Україні та за кордоном. Представник бюро правової допомоги надав інформацію про переваги легальної зайнятості в Україні, ризики нелегального працевлаштування за кордоном, укладання трудового договору, цивільно-правової угоди, контракту тощо при працевлаштуванні, в тому числі за кордоном, види шахрайства при працевлаштуванні в Україні та за кордоном. легального працевлаштування, застереження учасників семінару від шахрайства при працевлаштуванні в Україні та за кордоном.
Також рамках інформаційної компанії також відбувся семінар "Запобігання нелегальній трудовій міграції, торгівлі людьми, експлуатації дитячої праці". Учасник семінару були ознайомлення з законодавчими засадами та можливостями легального працевлаштування громадян України за кордоном, застереженням від шахрайства при працевлаштуванні за кордоном, запобігання економічній експлуатації. На семінарі піднімались питання :робота за кордоном – альтернатива чи уникання проблем?, торгівля людьми як наслідок нелегального працевлаштування, робота за кордоном – легальне працевлаштування.

Н.Котова, провідний фахівець з аналізу ринку праці відділу інформаційних систем
1030     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб