Домовой - Светловодск
» » » Впевнене сьогодення і гарантоване майбутнє - легальна зайнятість

Впевнене сьогодення і гарантоване майбутнє - легальна зайнятість

Автор: redactor
Впевнене сьогодення і гарантоване майбутнє - легальна зайнятість
Сьогодні в Гайворонському для безробітних громадян відбувся профінформаційний семінар «Легальна зайнятість», спрямування якого - підвищити обізнаність незайнятих трудовою діяльністю громадян щодо переваг саме легальної зайнятості, мотивування до легальної зайнятості громадян та застереження шукачів роботи від шахрайства при працевлаштуванні.
Фахівцями районного центру зайнятості зазначалося, що перед службою зайнятості стоїть завдання поінформувати населення про переваги легальної зайнятості та ризики «тіньової», а кожна людина самостійно повинна вирішувати, що для неї важливіше – жити сьогоденням або ж мати впевненість у завтрашньому дні, отримуючи надійні соціальні гарантії та забезпечуючи собі майбутнє.
Також учасники заходу мали змогу отримати буклети з інформацією про укладення трудового договору між працівником та фізичною особою, про відповідальність роботодавців за використання робочої сили з порушенням трудового законодавства та соціальні ризики, які є наслідком неврегульованих трудових відносин.
813     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб