Домовой - Светловодск
» » » Місячник профорієнтації молоді «Професійні горизонти» стартував у Кропивницькому

Місячник профорієнтації молоді «Професійні горизонти» стартував у Кропивницькому

Автор: redactor
Місячник профорієнтації молоді «Професійні горизонти» стартував у Кропивницькому
З метою сприяння усвідомленому вибору молодими людьми майбутньої професії, затребуваної на регіональному ринку праці, формування у них стійкої мотивації до набуття навичок, необхідних для працевлаштування, підвищення суспільної престижності робітничих професій стартував місячник профорієнтації молоді «Професійні горизонти».
Так, 3 листопада, студентська молодь Кропивницького Інституту державного та муніципального управління, на запрошення Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості, відвідала семінар з техніки пошуку роботи «Співбесіда з роботодавцем».
Метою семінару було ознайомити студентів з правилами підготовки молодих людей до зустрічі з роботодавцем, з існуючими видами та структурою співбесід, з переліком питань, які необхідно обговорювати з працедавцем.
Також на семінарі були розглянуті методи самопрезентації: як зацікавити роботодавця використовуючи інформаційно-комунікативні технології у пошуку роботи, а саме: відеорезюме, скайп-інтерв’ю та ін.
Зустріч пройшла активно: після проведеного семінару, студенти цікавились перспективами працевлаштування та інформацією щодо актуальних професій.
Подібна співпраця вищих навчальних закладів міста та центру зайнятості допомагає студентам успішно працевлаштуватись після завершення навчання.
898     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб