Домовой - Светловодск

День поліції у Світловодську

Автор: redactor
День поліції у Світловодську

Днями у Світловодському міськрайонному центрі зайнятості відбувся День поліції, в рамках якого пройшли заходи для різних категорій населення.
Так, безробітні зустрілися із заступником начальника Світловодського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Кіровоградській області Віктором Мельником. У ході зустрічі капітан поліції розповів про умови набору та проходження служби в поліції, етапи проходження відбору, заробітну плату, можливості кар'єрного зростання тощо. Окремо зупинився на навчальних закладах, які готують майбутніх слідчих, оперуповноважених чи дільничних офіцерів поліції. Присутні мали можливість поставити запитання та отримати змістовні відповіді на них.
Звертаючись до учасників заходу, В.Мельник сказав: «Ми запрошуємо до лав поліцейських тих, хто готовий стати на захист справедливості та безпеки людей на своїй землі, хто бажає змін на краще». Троє осіб з числа безробітних висловили готовність чекати оголошення конкурсу на вакантні посади до підрозділів Національної поліції в Кіровоградській області.
В рамках Дня поліції пройшли також інформаційні семінари для заступників з виховної роботи загальноосвітніх шкіл району та випускників Світловодського політехнічного коледжу Кіровоградського національного технічного університету. Освітяни разом з фахівцями з профорієнтації обговорювали аспекти спільної роботи з питань організації професійної орієнтації учнів шкіл на професії, які затребувані в Національній поліції, Збройних Силах України та ін. Випускники коледжу отримали інформацію щодо можливості працевлаштування в підрозділи Національної поліції України та продовження навчання у вищих навчальних закладах відповідного профілю.

Кіровоградський обласний центр зайнятості
1607     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб