Домовой - Светловодск

30 липня - Всесвітній день боротьби з торгівлею людьми

Автор: redactor
30 липня - Всесвітній день боротьби з торгівлею людьми

30 липня - Всесвітній день боротьби з торгівлею людьми
З метою підвищення інформованості громадськості про проблему торгівлі людьми і привернення уваги до тяжкого становища мільйонів жінок, чоловіків і дітей з усіх куточків світу, які стали жертвами торгівлі людьми, у 2013 році Генеральна Асамблея ООН оголосила 30 липня Всесвітнім днем боротьби з торгівлею людьми.
Факт відзначення цього дня є нагадуванням громадськості про актуальність проблеми торгівлі людьми, та про необхідність об’єднання зусиль для протидії цьому явищу, переслідуванні злочинців, наданні допомоги потерпілим, ведення превентивної роботи.
З нагоди відзначення вказаного дня, в поточному році в період з 24 липня по 06 серпня як в цілому по Україні, так і в області, зокрема, планується проведення низки інформаційних заходів.
Наприклад, 03 серпня в Кіровоградському міськрайонному центрі зайнятості заплановано проведення семінару для безробітних громадян на тему «Запобігання нелегальній трудовій міграції, торгівлі людьми, експлуатації дитячої праці». До участі у заході запрошені представники управління Державної міграційної служби в області та відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, управління Нацполіції в області та ін.
Як зазначив Богдан Стоян, заступник директора обласного центру зайнятості, такі заходи проводяться не тільки в рамках заходів із відзначення цього дня, а й упродовж року у всіх центрах зайнятості області.

Б.Стоян, заступник директора Кіровоградського обласного центра зайнятості
842     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб