Домовой - Светловодск

Про службу в Національній поліції говорили з безробітними

Автор: redactor
Про службу в Національній поліції говорили з безробітнимиПід час презентації роботодавця, що відбулася у районному центрі зайнятості, представники Бобринецького відділення поліції Новоукраїнського відділу поліції Головного управління Національної поліції в області пропонували посади дільничих інспекторів та інспекторів сектору реагування патрульної поліції.
Старший інспектор сектору кадрового забезпечення Ольга Німченко надала детальну інформацію про специфіку роботи в органах поліції. Також ознайомила присутніх з регламентом набору співробітників: від заявки на участь, тестування, медичного обстеження, перевірки рівня фізичної підготовки, психологічного тестування до співбесіди та спеціальної перевірки.
Зазначила, що серед вимог участі у конкурсі: знання положень чинного законодавства про Національну поліцію, про запобігання корупції, очищення влади та інших нормативно-правових актів, що регламентують той чи інший напрямок служби.
Під час перегляду відеопрезентації щодо організації добору кандидатів на службу в поліції О.Німченко ознайомила присутніх з основними обов'язками, а також відповіла на запитання учасників щодо умов праці, оплати праці та перспектив кар'єрного зростання та ін.

Т. Заболотня, головний спеціаліст відділу надання соціальних послуг Бобринецького районного центру зайнятості
1102     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб