Домовой - Светловодск

Від громадських робіт до постійної зайнятості - один крок

Автор: redactor
Від громадських робіт до постійної зайнятості - один крок

У системі активних заходів, що здійснюються центрами зайнятості в умовах нестачі вільних робочих місць для постійної зайнятості населення, важливу роль відіграє організація громадських та інших робіт тимчасового характеру. З метою оперативного підбору необхідних працівників для виконання громадських та тимчасових робіт на території Димитрівської, Брусівської та Олександрівської сільських рад,Устинівським районним центром зайнятості проведено міні-ярмарок вакансій.
Під час заходу шукачі роботи мали змогу отримати інформацію про обсяги запланованих робіт на зазначених територіях, це, зокрема, роботи з благоустрою населених пунктів.У результаті міні-ярмарку вакансій 5 осіб виявили бажання взяти участь у зазначених роботах.
Слід зазначити, що громадські та інші роботи тимчасового характеру спрямовані не лише на забезпечення тимчасової зайнятості населення, вони мають ще й суспільну користь, оскільки виконання цих робіт вирішує проблеми певної територіальної громади та сприяє її соціальному розвитку.
Це один із заходів активної підтримки безробітних, що покликаний полегшити й прискорити адаптацію безробітних до систематичного робочого процесу, надати можливість виявити свої професійні якості, підвищити імовірність знайти постійну роботу.
Загалом з початку року до громадських та інших робіт тимчасового характеру залучено 189 осіб, з них 48 отримали постійне місце роботи.
1050     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб