Домовой - Светловодск

До зайнятості через громадські роботи

Автор: redactor
До зайнятості через громадські роботи
Кіровоградським міськрайонним центром зайнятості у співпраці з соціальними партнерами за участі безробітних громадян проводяться громадські та інші роботи тимчасового характеру.
Слід зауважити, що проведенню даних робіт у Кропивницькому та Кіровоградському районі передує широка роз'яснювальна робота, яка проводиться з представниками органів влади та роботодавцями. Під час ділових зустрічей, семінарів, масових заходів та під час безпосереднього спілкування з керівниками підприємств, головами сільських та селищної рад обговорюється весь комплекс питань стосовно організації та проведення зазначених робіт, що мають суспільно корисну спрямованість та сприяють тимчасовій зайнятості земляків.
«На сьогодні, в умовах дефіциту вільних робочих місць для постійної зайнятості місцевих мешканців особливого значення набувають громадські та інші роботи тимчасового характеру, оскільки вони сприяють пом’якшенню соціальної напруги на ринку праці та забезпечують фінансову підтримку безробітних у період пошуку ними постійної роботи, а також є засобом переходу до постійного працевлаштування. Упродовж поточного року міськрайонним центром зайнятості до вказаних робіт залучено 657 осіб з числа безробітних», – зазначає Яна Шевченко, начальник відділу взаємодії з роботодавцями Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості.
Надійними партнерами центру зайнятості у цьому напрямку стали КП “Ритуальна служба – спеціалізований комбінат комунально-побутового обслуговування”, управління соціального захисту населення виконавчих комітетів Кіровської, Ленінської районних у місті Кропивницькому рад, Кіровоградське обласне відділення Всеукраїнської благодійної організації «Всеукраїнська мережа людей, які живуть з ВІЛ/СНІД», КП “Кіровоград — Благоустрій” КМР, управління соціального захисту населення Кіровоградської районної державної адміністрації, ПП “Влад”, КФ СП у формі ТОВ “Ріф-1”, ТОВ «Друкмаш-центр», ПАТ “ПМК №37”, ТОВ Агрофірма “Відродження”, ТОВ «Кіровоградський завод будівельних матеріалів №1”, ПП “Науково селекційно-насінницька фірма Соєвий вік”.
Силами безробітних наводиться лад територій населених пунктів, кладовищ, виконуються підсобні роботи в цехах, надаються соціальні послуги з оформлення документів на отримання житлових субсидій мешканцями міста, по догляду та надання допомоги соціально незахищеним верствам населення та особам, які потрапили в складні життєві обставини, що обумовлені їх медичним діагнозом чи соціальним статусом, тощо.

Відділ взаємодії з роботодавцями Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості

1664     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб