Домовой - Светловодск

Через ярмарок вакансій безробітні матимуть роботу

Автор: redactor
Через ярмарок вакансій безробітні матимуть роботу
З метою задоволення кадрових потреб роботодавців та оперативного вирішення питання працевлаштування осіб з числа безробітних у Компаніївському районному центрі зайнятості відбувся ярмарок вакансій, в якому взяли участь понад 30 шукачів роботи, у тому числі демобілізовані військовослужбовці та учасники АТО, представники роботодавців району, зокрема СВК «Відродження», ФГ «Кондратенко», ФГ «Кадигроб», та виконавчих комітетів Губівської, Першотравневої та Софіївської сільських рад.
Для шукачів роботи запропонували вакансії продавця, водія автотранспортних засобів, тракториста-машиніста сільськогосподарського призначення та інші.
Учасники заходу отримали інформацію про діяльність підприємств, умови праці, заробітну плату, соціальні гарантії тощо. Також фахівці центру зайнятості розповіли про послуги служби зайнятості, зокрема про організацію громадських та інших робіт тимчасового характеру, а також професійного навчання безробітних громадян під конкретне замовлення роботодавців.
На завершення заходу, представники роботодавців провели індивідуальні співбесіди із шукачами роботи, за результатами яких 5 осіб отримали направлення на працевлаштування, 6 осіб були направлені на ФГ «Кондратенко» для проходження професійного навчання шляхом стажування безпосередньо на робочому місці та 6 осіб виявили бажання взяти участь у роботах тимчасового характеру. Інші - отримали корисну інформацію щодо чинного законодавства про зайнятість населення та інших аспектів, пов’язаних з працевлаштуванням.
Заходи такого плану дозволяють роботодавцям швидко підібрати кваліфікований персонал, а безробітним – знайти підходящу роботу.

А.Ярошук, провідний фахівець з питань зайнятості відділу надання соціальних послуг Компаніївського центру зайнятості
1327     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб