Домовой - Светловодск

У Світловодську відбулася 60 святкова лінійка

Автор: redactor
У Світловодську відбулася  60 святкова лінійка
Традиційно, що кожен навчальний рік розпочинається хвилюючим і чудовим святом – Днем знань! Цей день завжди особливо урочистий, адже саме з нього починається незвіданий, цікавий і, водночас, нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень, до самостійного життя. Проте, для Світловодської загальноосвітньої школи №1 це 60 святкова лінійка.
Для служби зайнятості це теж особливий день, тому що з нового навчального року профорієнтаційна робота х учнівською молоддю набирає обертів.
На святковій лінійці, присвяченій дню першого вересня, яка відбулася у загальноосвітній школі №1, разом із запрошеними гостями був присутній і директор Світловодського міськрайонного центру зайнятості Ілля Домбровський, який привітав учнів зі святом першого дзвоника та ознайомив з графіком заходів, які плануються провести впродовж року в школах міста та закликав до активної співпраці не лише випускників, а й молодших школярів.
І.Домбровський сказав, що служба зайнятості зацікавлена у тому, щоб школярі зробили правильний вибір професії, враховуючи такі фактори, як стан ринку праці, особисті якості людини, потребу підприємств та ін.
Хочеться вірити, що всі ці діти знайдуть своє покликання в житті, той єдиний вірний професійний шлях, який допоможе їм як у професійному, так і в особистому житті, а батьки та держава пишатимуться ними.
701     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб