Домовой - Светловодск
» » » Учнівська молодь знайомилася з діючою платформою із профорієнтації «Моя кар'єра»

Учнівська молодь знайомилася з діючою платформою із профорієнтації «Моя кар'єра»

Автор: redactor
Учнівська молодь знайомилася з діючою платформою із профорієнтації «Моя кар'єра»

У рамках Декади профорієнтації молоді «Від мрії до професії», що проходить на Кіровоградщині, Голованівським районним центром зайнятості для учнів НВК «Голованівська ЗШ І-ІІІ ступенів ім. Т.Г.Шевченка-гімназія – Межирічківська ЗШ» проведено виїзну акцію.
Під час акції відбулися різнопланові заходи, серед них: профорієнтаційний урок із серії «Реальне трудове життя», конкурс малюнків і дитячих творів на тему майбутньої професії, профдіагностичне тестування за методиками, що визначають нахили особистості до певного типу професій, за допомогою якого кожен школяр міг або підтвердити свій вибір професії, або обрати ту, яка дійсно підходить йому за психологічними критеріями.
Крім того, школярів ознайомлено з діючою для молоді платформою із профорієнтації та побудови кар'єри - порталом «Моя кар'єра», який пропонує пройти безоплатне комплексне тестування, що допоможе виявити власні схильності та здібності до різних видів діяльності, розібратись у собі та зробити правильний вибір.
Діти дійшли висновку, що правильно обрати майбутню професію – значить правильно обрати свій подальший життєвий шлях, отримати перепустку в успішне та щасливе майбутнє. Сподіваємося, що допомога, яку надає служба зайнятості, сприятиме свідомому та впевненому професійному визначенню майбутніх випускників.

С. Ступаченко, провідний фахівець з питань зайнятості відділу надання соціальних послуг Голованівського районного центру зайнятості
1300     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб