Домовой - Светловодск

У День знань зі службою зайнятості

Автор: redactor
У  День знань зі службою зайнятості
Щороку фахівці центрів зайнятості області відвідують свято першого дзвоника в загальноосвітніх навчальних закладах та проводять профорієнтаційні заходи для учнівської молоді.
І цей рік не став виключенням. Так, 1 вересня у Новоукраїнській ЗОШ І-ІІІ ступенів №4 були проведені профорієнтаційні уроки із серії реального трудового життя. Фахівці районного центру зайнятості допомогли учням зрозуміти, наскільки важливий і відповідальний крок – вибір майбутньої професії.
З метою формування у учнів реального погляду на вибір професії їм була надана інформація про професії, які будуть актуальними на ринку праці в найближчому майбутньому та які актуальні на сьогоднішній день, презентовано послуги служби зайнятості.
Були розглянуті такі питання, як ринок праці та вибір професії, яких помилок можна припуститись при виборі майбутньої професії, а також професії, яких потребує регіон.
1087     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб