Домовой - Светловодск

Відпочинок та професійне майбутнє крокують разом

Автор: redactor
Відпочинок та професійне майбутнє крокують разом
В рамках акції «Профорієнтаційне літо» фахівці Новоархангельського районного центру зайнятості для дітей, які відпочивають у пришкільному таборі загальноосвітньої школи, провели низку профорієнтаційних заходів. У ході цих заходів через пізнавальні ігри та конкурси («Відгадай професію», «Збери прислів’я», «Що це за професія?», «Допитлива ворона», «Відгадування ребусів» та ін.) діти ознайомилися з різноманітністю світу професій, розширювали свої знання про нові професії сучасного ринку праці.
Отже, літо в розпалі – це час відпочинку для школярів. Але в профорієнтаційній роботі з учнями немає канікул. Вона буде продовжуватись, адже діти – це наше майбутнє. Саме від того, як ми, дорослі, допоможемо їм зорієнтуватися у житті, правильно обрати свій професійний шлях, залежить майбутнє держави.

Л. Екало, провідний фахівець з питань зайнятості відділу надання соціальних послуг Новоархангельського районного центру зайнятості
995     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб