Домовой - Светловодск

Для школярів літо проходить з користю

Автор: redactor
Для школярів літо проходить з користю
Інтерес до своєї майбутньої професії у людини закладається ще в дитинстві, в шкільні роки, саме тоді, коли відбувається її становлення як особистості. Саме в цей час необхідно їй надати кваліфіковану профорієнтаційну допомогу у виборі сфери діяльності, визначенні особистісних якостей, необхідних для обраної професії. Важливим у вирішенні даних питань є спільна робота фахівців служби зайнятості та працівників загальноосвітніх навчальних закладів.
Так, в рамках акції «Профорієнтаційне літо» для учнів пришкільного табору Користівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів було проведено виїзний день інформації, під час якого зі школярами навчального закладу проведено інтерактивний захід з різноманітними профорієнтаційними іграми. Тому що саме в ігровій, доступній формі інформація краще сприймається і запам'ятовується, пробуджує пізнавальну активність, налаштовує на самопізнання. Серед дітей не було байдужих, вони із захопленням відгадували загадки та розв’язували різноманітні конкурсні завдання. Під час зустрічі фахівець служби зайнятості розповіла дітям про професії, які користуються попитом на регіональному ринку праці, ознайомили з барометром професій, надала поради щодо вибору майбутньої професії.
Під час заходу учні отримали не тільки запас корисної інформації про професії, які можуть отримати у майбутньому, а й масу позитивних емоцій.
1025     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб