Домовой - Светловодск

Безробітним - про військову службу за контрактом

Автор: redactor
Безробітним - про військову службу за контрактом
Задля укомплектування військових частин і донесення до безробітних громадян інформації про можливість проходження військової служби за контрактом у лавах Збройних Сил України у Бобринецькому районному центрі зайнятості відбувся тематичний семінар.
Представники військового комісаріату, котрі завітали на захід, розповіли клієнтам районного центру зайнятості про армійські будні, охарактеризували переваги служби у Збройних силах України на контрактній основі.
Вони наголосили, що за нинішніх умов чи не найважливіше значення для кожного українця має заробітна плата. А для військових передбачена доволі висока грошова винагорода, розмір якої стартує від 8 тисяч гривень. Не менш важливим є те, що потенційні армійці мають право обирати посаду та місце проходження військової служби. Також їм надається безкоштовне речове забезпечення та повний соціальний пакет. А це – медичне обслуговування, низка пільг, правовий захист, шанс за кошти держави навчатися у профільних вишах. Окрім того, щороку їм виплачуються: одноразова матеріальна допомога для оздоровлення у відпускний період.
Почута інформація не залишила нікого байдужим. Безробітні, користуючись нагодою, ставили промовцям різні запитання, на які отримали вичерпні відповіді. А ті, хто всерйоз зацікавилися пропозицією працевлаштування, записали координати місцевого військкомату та перелік документів, які слід туди подати.
651     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб