Домовой - Светловодск
» » » Державна прикордонна служба України здійснює добір кандидатів

Державна прикордонна служба України здійснює добір кандидатів

Автор: admin
Державна прикордонна служба України здійснює добір кандидатів


Сьогодні у Кіровоградському обласному центрі зайнятості з використанням засобів Інтернет-зв’язку за участі представників Південного регіонального управління Державної прикордонної служби України відбулася ділова зустріч. На порядку денному – організація спільної роботи з добору кандидатів для проходження військової служби за контрактом.
Розпочинаючи зустріч, Роман Стецун, начальник групи з добору в Кіровоградській області окремого регіонального центру комплектування Державної прикордонної служби України, зазначив, що сьогодні Держприкордонслужба здійснює добір кандидатів для проходження військової служби за контрактом.
Р.Стецун зупинився на нормах чинного законодавства, що регламентують питання проходження служби, надав інформацію про вимоги до кандидатів, умови прийняття на військову службу за контрактом, зосередив увагу на соціальних гарантіях, пільгах, розмірі заробітної плати, можливості кар'єрного росту. Зупинився і на можливостях проходження професійного навчання громадян, призваних на військову службу за контрактом, у навчальному закладі Державної прикордонної служби України.
У свою чергу, фахівці структурних підрозділів обласного центру зайнятості запевнили прикордонників, що служба зайнятості сприятиме у доборі кандидатів для проходження військової служби за контрактом, зокрема, шляхом проведення інформаційних заходів, спрямованих на залучення зареєстрованих безробітних до проходження зазначеної служби, інформування про можливості професійного відбору на замовлення роботодавців, створення інформаційних куточків для розміщення рекламно-агітаційних матеріалів та оголошень щодо умов укладання контрактів стосовно військової служби.
В результаті конструктивного діалогу сторонами окреслено основні напрямки співпраці, проблемні питання й можливі шляхи їх вирішення. Крім того, заплановано проведення на базі центрів зайнятості для незайнятих трудовою діяльністю громадян спільних заходів, що орієнтовані на військову службу за контрактом та ін.

Відділ організаційно-інформаційної роботи та архівної справи обласного центру зайнятості
1917     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб