Домовой - Светловодск

Безробітних орієнтують на військову службу

Автор: redactor
Безробітних орієнтують на військову службу
Сьогодні в Устинівському районному центрі зайнятості за участі військового комісара районного військового комісаріату Олександра Поповченка для незайнятих трудовою діяльністю громадян відбувся семінар з орієнтації на службу в Збройних Силах України.
Розпочала захід заступник директора – начальник відділу надання соціальних послуг районного центру зайнятості Алла Раєнко, яка наголосила на меті та важливості проведення заходу, розповіла про стан місцевого ринку праці, послуги, які надає служба зайнятості. Важливий акцент фахівець зробила на службі в Збройних Силах України за контрактом. Зазначила, що військову службу за контрактом можна розглядати як місце роботи як для чоловіків, так і для жінок. Уклавши контракт, можна отримати мінімум п'ять років зайнятості та фінансову стабільність.
«Військова служба в Україні – це особливий вид державної служби, – розпочав свій виступ військовий комісар районного військового комісаріату Олександр Поповченко, - і полягає у відповідальній професійній діяльності, придатних до неї за станом здоров'я і віком громадян. Сьогодні державна політика у даній сфері суттєво підвищує конкурентноздатність військової служби на ринку праці».
Також О. Поповченко ознайомив учасників семінару з умовами проходження служби за контрактом та потребою військових формувань в кадрах. Детально зупинився на посадах рядового, сержантського та старшинського складу. Поінформував, що найзатребуванішими є механіки, водії, монтажники, телефоністи, радіотелефоністи, навідники та ін. Зупинився й на пільгах для військовослужбовців та нормах чинного законодавства, що регулюють питання проходження служби.
Наприкінці семінару присутні поспілкувалися з представниками військового комісаріату й отримали відповіді на запитання, що їх цікавили. Крім цього, учасники отримали інформаційні буклети й проспекти, що містять матеріали, орієнтовані на популяризацію служби в лавах української армії.
Безробітні, яких зацікавила інформація стосовно вищезазначених питань, були запрошені на співбесіду до військового комісаріату.
А.Раєнко, заступник директора-начальник відділу надання соціальних послуг Устинівського районного центру зайнятості
787     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб