Домовой - Светловодск

Безробітним громадянам пропагують на військову службу

Автор: redactor
Безробітним громадянам пропагують на військову службу
У Новоукраїнському районному центрі зайнятості відбувся семінар з орієнтації на службу в Збройних Силах України. У його роботі взяли участь безробітні чоловіки, серед них і учасники АТО, які перебувають на обліку в центрі зайнятості з метою пошуку роботи.
Представник військового комісаріату Вадим Третяков розпочинаючи семінар зазначив: «Контрактна служба в Збройних Силах України – це престижно, це гідна заробітна плата та належний соціальний захист з боку держави. Сьогодні наші земляки, колишні безробітні проходять службу в Збройних Силах України за контрактом, захищають наші східні кордони».
Надав вичерпну інформацію про переваги служби за контрактом. Відмітив, що соціальний пакет військовослужбовця постійно вдосконалюється і включає в себе речове забезпечення, безоплатне медичне забезпечення та пільгове санітарно-курортне лікування, щорічну відпустку, можливість отримати безкоштовне житло.
В.Третяков поінформував й про актуальні вакансії, професії, які потрібні сучасній армії, надав перелік військових частин, які потребують спеціалістів.
«Якщо людина свідомо хоче піти на контрактну службу, то ми зможемо підібрати їй саме те місце і ту посаду, на якій вона зможе максимально використовувати свій багаж професійних знань з цивільного життя та отримувати за свою віддану роботу не тільки матеріальне, а й моральне задоволення», - продовжуючи сказав В. Третяков.
На завершення заходу присутні отримали вичерпні відповіді на свої запитання та отримали корисний інформаційно-роздатковий матеріал.
Наприкінці заходу всі бажаючі змогли поспілкуватися із представником військового комісаріату та отримати відповіді на запитання.
737     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб