Домовой - Светловодск
» » » Військова служба за контрактом - перспективи та стабільність

Військова служба за контрактом - перспективи та стабільність

Автор: redactor
Військова служба за контрактом - перспективи та стабільність
«Військова служба за контрактом - перспективи та стабільність» - саме під таким гаслом у Петрівському районному центрі зайнятості за участі представників районного військового комісаріату систематично проходять інформаційно-просвітницькі заходи з орієнтації незайнятих громадян на військову службу.
26 червня поточного року для незайнятих трудовою діяльністю громадян відбувся інформаційний семінар. Його розпочала провідний фахівець з питань зайнятості відділу надання соціальних послуг районного центру зайнятості Тетяна Біденко, яка наголосила на меті та важливості проведення заходу, розповіла про стан місцевого ринку праці, послуги, які надає служба зайнятості клієнтам.
Важливий акцент Т. Біденко зробила на службі в Збройних Силах України за контрактом. «В даний час бути контрактником – це дуже нелегкий та відповідальний вибір, який може змінити життя людини, а також сприяти її професійній самореалізації», - сказала Т.Біденко.
«Військова служба в Україні – це особливий вид державної служби, – розпочав свій виступ представник районного військового комісаріату майор Ігор Свірідов, - і полягає у відповідальній професійній діяльності придатних до неї за станом здоров'я і віком громадян». Під час заходу детально зупинилися на посадах рядового, сержантського та старшинського складу. Присутніх поінформували, що найзатребуванішими є механіки, водії, монтажники, телефоністи, радіотелефоністи, навідники та ін.
Коментуючи чинне законодавство, що регулює питання проходження військової служби, І.Свірідов зазначив, що сьогодні державна політика у даній сфері суттєво підвищує конкурентноздатність військової служби на ринку праці. Державою створені належні умови для проходження контрактної служби: гідна заробітна плата, повний соціально-правовий захист тощо.
Також були презентовані агітаційні відеоматеріали стосовно проходження контрактної служби у підрозділах Збройних сил України.
980     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб