Домовой - Светловодск
» » » Військова служба за контрактом — перспектива Збройних Сил України

Військова служба за контрактом — перспектива Збройних Сил України

Автор: redactor
Військова служба за контрактом — перспектива Збройних Сил України
Для проведення відбору кандидатів на військову службу за контрактом, Кіровоградським міськрайонним центром зайнятості спільно з військовими комісаріатами проводяться інформаційні заходи для незайнятого населення.
Одним із таких заходів був семінар з орієнтації на службу в Збройних Силах України, який відбувся за участю представників обласного та міського військових комісаріатів. Перед присутніми виступив заступник начальника відділу комплектування та призову (підготовки до військової служби), підполковник Валерій Можний, який ознайомив чоловіків та жінок із перевагами служби за контрактом, вакансіями, які затребувані у Збройних Силах України. Особливу увагу було надано порядку відбору кандидатів на військову службу, різним термінам служби за контрактом, грошовому забезпеченню військовослужбовця рядового, сержантського та офіцерського складу контрактної служби, а також гарантованим державою пільгам для військовослужбовців та членів їх сімей, тощо.
У ході проведення семінару обговорювались різні питання, які виникали у присутніх щодо умов проходження та забезпечення військових у період служби за контрактом, розглядались обов'язкові вимоги, які постають на сьогоднішній день перед сучасними військовослужбовцями, а також можливості отримати вищу військову освіту.
Такі спільні заходи в центрі зайнятості проводяться щотижнево.
Загалом упродовж поточного року Кіровоградський міськрайонний центр зайнятості за участю представників військових комісаріатів провів 44 інформаційні семінари з орієнтації на військову службу за контрактом, в яких взяли участь понад 800 осіб.

Кіровоградський міськрайонний центр зайнятості
847     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб