Домовой - Светловодск

Після демобілізації пішов знову Батьківщину захищати

Автор: redactor
Після демобілізації пішов знову Батьківщину захищати
З метою сприяння демобілізованим військовослужбовцям, учасникам АТО в працевлаштуванні Благовіщенським районним центром зайнятості надається широкий спектр соціальних послуг, насамперед, це підбір роботи.
Наприклад, житель району Іван Романович після демобілізації по допомогу в пошуку роботи завернувся до районного центру зайнятості. На момент звернення підходящого місця роботи для чоловіка не було. Перебуваючи на обліку, чоловік відвідав низку різнопланових заходів, у т. ч. і семінари, що орієнтують незайнятих громадян на військову службу в Збройних Силах України.
Після відвідування зазначеного семінару чоловік задумався над тим, аби повернутися на військову службу шляхом укладання контракту. Мав бажання служити в тій же військовій частині – польовій пошті В2612, де проходив службу під час мобілізації. Все вдалося: за сприяння військового комісаріату, заключив контракт, і тепер проходить службу на посаді номера обслуги зенітно-артилерійського взводу.
Сьогодні чоловік захищає Батьківщину, має можливість утримувати родину та, з вірою на мирне життя, будує власні плани.
Загалом з початку поточного року до районного центру зайнятості по допомогу в працевлаштуванні звернулися 48 осіб з числа демобілізованих військовослужбовців, у т. ч. із зони АТО, майже кожного третього з яких охоплено активними програмами сприяння зайнятості.

С.Крива, провідний фахівець з питань зайнятості відділу надання соціальних послуг Благовіщенського районного центру зайнятості
897     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб