Домовой - Светловодск

З екскурсії – на роботу: матимуть роботу три особи

Автор: redactor
З екскурсії – на роботу: матимуть роботу три особи
27 липня фахівці Олександрійського міськрайонного центру зайнятості для безробітних громадян організували День відкритих дверей на базі ТОВ «Науково-виробниче об'єднання «Олександрійські крани обладнання системи», основна діяльність якого пов'язана з виробництвом кранів та обладнання.
Цей захід мав на меті, насамперед, ознайомити шукачів роботи з діяльністю підприємства, що сприяє поліпшенню його іміджу, специфікою діяльності даного підприємства й перспективами його розвитку, умовами праці, потребами у фахівцях та ін.
Структурним компонентом заходу стала екскурсія по підприємству, під час якої директор підприємства Володимир Кучеренко ознайомив шукачів роботи з діяльністю підприємства, історією його створення, характером, умовами, специфікою роботи та основними вимогами до потенційних працівників. Пропонував учасникам заходу актуальні вакансії, у яких на сьогоднішній день виникла потреба на підприємстві, а саме слюсарів із складання металевих конструкцій, електрогазозварників, електрозварників ручного зварювання, електромонтажника, маляра по металу, верстатників. Йшлося й про пакет соціальних гарантій, яким забезпечуються працівники.
Інтерактивне спілкування осіб, які зацікавилися перспективою працевлаштуватися на дане підприємство, з їх представниками ще більше розширило інформативне поле шукачів роботи про виробничий процес, трудовий колектив, традиції тощо. У результаті - три особи виявили бажання працювати на даному підприємстві, вирішується питання щодо працевлаштування цих громадян шляхом стажування безпосередньо на робочих місцях.
Всі запрошені учасники заходу подякували директору підприємства за проведену зустріч.
Заходи такого плану сприяють вдосконаленню обслуговування клієнтів служби зайнятості, поєднанню їхніх інтересів, а саме: шукачам роботи – працевлаштуватися, а роботодавцям – підібрати необхідні кадри.
953     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб