Домовой - Светловодск
» » » Завод підйомно-транспортного устаткування відкрив двері безробітним

Завод підйомно-транспортного устаткування відкрив двері безробітним

Автор: redactor
Завод підйомно-транспортного устаткування відкрив двері безробітним
За ініціативи Олександрійського міськрайонного центру зайнятості 21 квітня відбувся День відкритих дверей на ТОВ «Завод підйомно-транспортного устаткування «Віра-Сервіс Інтермаш».
Варто зазначити, що основна діяльність підприємства пов'язана з виробництвом підіймального та вантажно-розвантажувального устаткування. ТОВ «ЗПТУ «Віра-Сервіс Інтермаш» потребує працівників різного професійного профілю - токарів, фрезерувальників, майстрів контрольних (дільниці, цеху), операторів верстатів з програмним керуванням, інженерів-конструкторів та ін.
До участі в заході запрошені безробітні, які мають кваліфікацію за даними професіями та спеціальностями.
У рамках Дня відкритих дверей технічний директор підприємства Олег Євсеєв ознайомив шукачів роботи з історією створення ТОВ «ЗПТУ «Віра-Сервіс Інтермаш» та перспективами його подальшого розвитку, надав інформацію про рівень оплати праці, соціальні гарантії, якими забезпечуються працівники.
Для більш детального ознайомлення шукачів роботи зі специфікою діяльності даного товариства учасникам заходу провели екскурсію виробничими приміщеннями підприємства. Відвідувачі мали змогу на власні очі ознайомитись з технологічним ланцюжком виготовлення кранів, вимогами до претендентів на вакансії, а також отримати відповіді на запитання, що їх цікавили.
Як підсумок - чотири шукача роботи виявили бажання працювати на ТОВ «Завод підйомно-транспортного устаткування «Віра-Сервіс Інтермаш» та запрошені до персональної співбесіди з керівництвом для визначення професійних якостей потенційних працівників та вирішення питання їхнього працевлаштування.

О. Дмитрієнко, провідний фахівець з питань зайнятості відділу взаємодії з роботодавцями Олександрійського міськрайонного центру зайнятості
869     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб