Домовой - Светловодск
» » » На замовлення ТОВ “Пономар” та ТОВ “Верес” відбувся міні-ярмарок вакансій

На замовлення ТОВ “Пономар” та ТОВ “Верес” відбувся міні-ярмарок вакансій

Автор: redactor
На замовлення ТОВ “Пономар” та ТОВ “Верес”  відбувся міні-ярмарок вакансій
На замовлення ТОВ «Пономар» та ТОВ «Верес» Благовіщенським районним центром зайнятості був проведений міні-ярмарок вакансій. Його мета – оперативне задоволення кадрових потреб роботодавців, зокрема операторами лінії у виробництві харчових продуктів та працівниками на зрізку гриба.
У ході ярмарку представники роботодавців презентували свої підприємства. Зазначалося, що їхня діяльність пов'язана з виробництвом плодоовочевих консервів та вирощуванням і збиранням грибів. Протягом заходу безробітні мали змогу поспілкуватися з представниками роботодавців, а представники роботодавців - детально ознайомити присутніх з наявними вакансіями, розмірами заробітної плати, умовами праці та пакетом соціальних послуг.
У міні-ярмарку вакансій взяли участь понад 20 шукачів роботи. Результат - 9 осіб, які зацікавилися даними пропозиціями роботи та виявили бажання працювати на запропонованих умовах, запрошено відвідати підприємство для остаточного вирішення питання їхнього працевлаштування.

С.Крива, провідний фахівець з питань зайнятості відділу надання соціальних послуг Благовіщенського районного центру зайнятості
1759     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб