Домовой - Светловодск

Троє роботодавців Знам'янщини забезпечать роботу

Автор: admin
Троє роботодавців Знам'янщини забезпечать роботу



Троє роботодавців Знам'янщини забезпечать роботу 10 безробiтних

Служба зайнятості використовує широкий спектр послуг для забезпечення адресної взаємодії з кожним роботодавцем, виходячи з його потреб та можливостей. Однією із ефективних форм співпраці з роботодавцями щодо підбору необхідних кадрів є проведення ярмарків (міні-ярмарків) вакансій, що дають можливість поєднати інтереси і роботодавців, і шукачів роботи.
З метою оперативного укомплектування вільних робочих місць та вакантних посад, на замовлення ТОВ «Зерностандарт», КП «Знам'янський комбінат комунальних послуг», та ПСП «Агропроменерго», Знам'янським міськрайонним центром зайнятості проведено ярмарок вакансій, в якому взяли участь 30 осіб з числа безробітних.
Керівник КП «Знам'янський комбінат комунальних послуг» Михайло Коротченко зазначив, що підприємство розпочало свою діяльність рік тому. Його діяльність пов’язана з благоустроєм території міста, здійсненням поточного і капітального ремонтів будинків та ін. М.Коротченко ознайомив шукачів роботи зі специфікою діяльності та перспективами розвитку підприємства, ознайомив з умовами праці й рівнем її оплати, соціальними гарантіями, якими забезпечуються працівники. Презентував професії, що є затребуваними на даному підприємстві: тракторист, водій автотранспортних засобів, вантажник, а також робітники з ритуальних послуг.
Серед вакансій, які пропонували ТОВ «Зерностандарт» та ПСП «Агропроменерго», - опалювач, машиніст шеретувальних установок, підсобний робітник. Відвідувачі ярмарку мали можливість отримати детальну інформацію по кожній запропонованій вакансії, уточнити конкретні вимоги до претендентів та ін.
Представники роботодавців поінформували учасників ярмарку про обов’язки працівників та розмір заробітної плати, режим та умови праці, соціальні гарантії.
На завершення заходу представники роботодавців провели індивідуальні співбесіди із шукачами роботи, за результатами яких 3 особи отримали направлення на працевлаштування, 6 осіб - запрошені на підприємства для ознайомлення з роботою безпосередньо на робочому місці та 2 особи виявили бажання взяти участь у роботах тимчасового характеру. Іншим - запропоновано записати відеорезюме для подальшого проведення он-лайн співбесіди з роботодавцем.

В. Саржевська, начальник відділу взаємодії з роботодавцями знам'янського міськрайонного центру зайнятості
1304     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб