Домовой - Светловодск

У Світловодську пройшов ярмарок вакансій

Автор: admin
У Світловодську пройшов ярмарок вакансій


Пошук нових шляхів та методів роботи щодо стабілізації стану ринку праці, задоволення потреб роботодавців у вирішенні кадрових питань та надання можливості безробітним вирішити питання щодо працевлаштування – основна мета проведення ярмарку вакансій, що відбувся у Світловодському міськрайонному центрі.
Серед учасників: Власівський пансіонат для ветеранів війни та праці з геріатричним відділенням, СП ТОВ «Світловодськпобут», Світловодський районний центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, ТОВ «Магазин «Смачний світ», ПАТ «Світловодський завод «Спецзалізобетон», СП ТОВ «Плайтех», ТОВ «ТД «Королівський Смак і КО», Завод Буддеталь ТОВ «Об'єднання Дніпроенергобудпром» та понад 30 незайнятих трудовою діяльністю громадян.
Представники роботодавців пропонували учасникам заходу чимало вакансій: бухгалтера, начальника відділу, керівника гуртка, оператора комп'ютерного набору, водія автотранспортних засобів, продавця непродовольчих товарів, електромонтера з ремонту та обслуговування електроустаткування, токаря, верстатника спеціальних деревообробних верстатів та інші.

У Світловодську пройшов ярмарок вакансій


З претендентами на заявлені вакансії були проведені індивідуальні співбесіди з метою визначення їхніх професійних якостей. Серед вимог роботодавців: фахова компетентність, здатність до професійного розвитку, володіння сучасними інформаційно-комунікаційними технологіями, комунікабельність, відповідальність, енергійність, вимогливість до себе, вміння працювати в команді. Крім того, шукачів роботи зацікавлювали умовами праці та відпочинку, соціальними пільгами і гарантували достойний рівень заробітної плати.
За оперативними даними, результатом проведення заходу стало те, що чотири особи отримали направлення на працевлаштування, 8 осіб були запрошені представниками роботодавців відвідати установи для ознайомлення з роботою безпосередньо на робочому місці та остаточно визначитися щодо працевлаштування.
Крім того, всі присутні отримали інформацію про реальний стан ринку праці району та його потреби в професійному розрізі, про послуги, які надає центр зайнятості, професії, які актуальні на ринку праці району та регіону.
Тож, служба зайнятості допомагає безробітним віднайти потрібного роботодавця, а значить – і робоче місце, а роботодавцям – кваліфіковану робочу силу для свого підприємства.


Л.Шевченко, провідний фахівець з питань зайнятості відділу взаємодії з роботодавцями Світловодського міськрайонного центру зайнятості
1563     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб