Домовой - Светловодск
» » » Понад 40 безробітних олександрівців матимуть роботу на ТОВ «Пономар»

Понад 40 безробітних олександрівців матимуть роботу на ТОВ «Пономар»

Автор: redactor
Понад 40 безробітних олександрівців матимуть роботу на ТОВ «Пономар»
У приміщенні Олександрівського районного центру зайнятості відбувся міні-ярмарок вакансій, на якому представниками ТОВ «Пономар» були представлені вакансії «оператор лінії у виробництві харчової продукції» та «вантажник».
Серед учасників ярмарку вакансій демобілізовані військовослужбовці та учасники АТО, внутрішньо переміщені особи та інші громадяни, які потребують додаткових соціальних гарантій у працевлаштуванні.
Шукачів роботи поінформували про діяльність підприємства умови праці, детально обговорили запропонованих вакансій, ознайомили з вимогами до працівника, з рівнем заробітної плати, соціальним пакетом та ін. Зацікавленим особам було запропоновано відвідати ПОУ, де можна безпосередньо на робочому місці з’ясувати всі питання щодо працевлаштування.
В результаті 53 особи, які відвідали захід, мали можливість узгодити дату та час відвідування ТОВ «Пономар» для подальшої співбесіди та проходження інструктажу, з них 45 безробітним видано направлення на працевлаштування на дане підприємство.

О.Волошин, директор Олександрівського районного центру зайнятості
958     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб