Домовой - Светловодск

Швейне підприємство «Зорянка» запрошує на роботу

Автор: redactor
Швейне підприємство «Зорянка» запрошує на роботу
Одне з ключових завдань центру зайнятості - поглиблення співпраці з роботодавцями щодо вирішення актуальних проблем ринку праці, інформування їх щодо змін в законодавстві про працю та зайнятість, якісного підбору необхідних працівників та ознайомлення шукачів роботи з підприємством та із ситуацією на ринку праці.
Тож 20липня 2017 року фахівцями Новоукраїнського районного центру зайнятості проведено презентацію роботодавця - ПАТ Кіровоградська швейна фабрика «Зорянка». Під час заходу 12 безробітних громадян поінформували про особливості швейного виробництва, умови праці та можливості професійного навчання тощо. Зокрема зазначалося, що ПАТ «Кіровоградська швейна фабрика «Зорянка» спеціалізується на виробництві верхнього одягу. Підприємство має експериментальний цех, розкрійно-підготовчий цех, три пошивальних цехи. Акцентувала на тому, що на фабриці встановлено технологічне обладнання провідних зарубіжних фірм.
Під час заходу зазначалося, що ПАТ «Зорянка» має багаторічний досвід та надійну репутацію партнера та виробника міжнародного рівня. Стабільність та високий рівень культури, відсутність плинності кадрів, повний соціальний захист працівників - запорука успішної роботи підприємства.
Тож шукачам роботи була надана можливість безпосередньо поспілкуватись з представником даного підприємства, ознайомитись з умовами проходження професійного навчання на замовлення роботодавця та детально дізнатись про технологічний процес пошиву та виробництва одягу.
Крім того, фахівці районного центру зайнятості запропонували переглянули презентаційні відеоматеріали ПАТ «Кіровоградська швейна фабрика «Зорянка», що знаходяться на сторінці обласного центру зайнятості у відеохостингу YouTube.
Безробітні позитивно оцінили проведення заходу, результатом якого стало обговорення та опрацювання наданої інформації.
1071     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб