Домовой - Светловодск
» » » Підсумки року: У Кропивницькому відбулась нарада директорів районних центрів зайнятості

Підсумки року: У Кропивницькому відбулась нарада директорів районних центрів зайнятості

Автор: redactor
Підсумки року: У Кропивницькому відбулась нарада директорів районних центрів зайнятості
Вчора, 28 грудня, в обласному центрі зайнятості відбулася нарада директорів міськрайонних та районних центрів зайнятості. На порядку денному – підсумки роботи обласної служби зайнятості за 2017 рік та основні завдання щодо підвищення ефективності надання соціальних послуг населенню і роботодавцям.
Лілія Колесник, в. о. директора обласного центру зайнятості, у своєму виступі проаналізувала роботу центрів зайнятості області у 2017 році та охарактеризувала ситуацію на регіональному ринку праці, поінформувала про інновації, які запроваджуються Державною службою зайнятості (Центральним апаратом) на етапі її модернізації і окреслила основні завдання діяльності служби, враховуючи норми чинного законодавства про зайнятість населення та ін.
У свою чергу Богдан Стоян, заступник директора обласного центру зайнятості, зупинився на питанні взаємодії центрів зайнятості області з органами виконання кримінальних покарань та пробації: поінформував про результати роботи у напрямку організації проведення інформаційно-роз'яснювальної роботи з громадськістю та взаємодію з наявними в регіонах засобами масової інформації.
Також Л. Колесник поінформувала директорів про заходи, що вживатимуться державною службою зайнятості у рамках реформування державної служби зайнятості, його етапи.
Учасники наради обговорили низку виробничих питань. Так, значна увага була приділена питанню про удосконалення роботи, що спрямована на забезпечення якісного підбору персоналу на замовлення роботодавців та прискорення працевлаштування безробітних, у т.ч. демобілізованих військовослужбовців, учасників АТО, внутрішньо переміщених осіб та ін. Крім того, мова йшла і про використання коштів Фонду загальнообов'язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття та інші виробничі питання.
На завершення заходу, учасники мали можливість обмінятися досвідом практичної роботи у напрямку підвищення якості надання послуг клієнтам служби зайнятості та поставити доповідачам ті питання, вирішення яких дасть можливість підвищити ефективність надання соціальних послуг клієнтам служби зайнятості.
За результатами наради директорам базових центрів зайнятості були надані доручення щодо забезпечення виконання основних завдань Державної служби зайнятості (Центрального апарату) у напрямку реалізації державної політики зайнятості населення.
У підсумку Л. Колесник зазначила, що робота центрів зайнятості області має бути якісною, злагодженою і спрямованою на задоволення кадрових потреб роботодавців та якнайшвидше повернення безробітних громадян до трудової діяльності.


Відділ організаційно-інформаційної роботи та архівної справи
4927     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб