Домовой - Светловодск

Підведено підсумки – визначено пріоритети діяльності

Автор: redactor
Підведено підсумки – визначено пріоритети діяльності
В обласному центрі зайнятості відбулася нарада директорів міськрайонних та районних центрів зайнятості, на порядку денному якої – підсумки роботи обласної служби зайнятості за січень-червень поточного року та основні завдання щодо підвищення ефективності надання соціальних послуг населенню і роботодавцям.
Розпочинаючи нараду Лілія Колесник, в.о. директора обласного центру зайнятості, вручила директору Знам'янського міськрайонного центру зайнятості Людмилі Компанієць диплом Державної служби зайнятості (Центрального апарату) за активну участь за креативний підхід колективу міськрайонного центру зайнятості в акції, присвяченої Всесвітньому Дні вишиванки.
Продовжуючи Л.Колесник поінформувала присутніх про результати роботи центрів зайнятості області за січень-червень поточного року, ознайомила із ситуацію, що склалася на регіональному ринку праці, а також окреслила основні завдання обласної служби зайнятості на поточний рік.
Також Л.Колесник поінформувала директорів про заходи, що вживатимуться обласним центром зайнятості у рамках реформування державної служби зайнятості, його етапи.
У свою чергу Богдан Стоян, заступник директора обласного центру зайнятості, зупинися на результатах роботи центрів зайнятості області у напрямку організації проведення інформаційно-роз'яснювальної роботи з громадськістю та взаємодію з наявними комунікативними засобами масової інформації в регіонах. Окреслив пріоритетні напрямки інформаційної роботи базових центрів зайнятості.
Зупинився й на питанні організації роботи центрів зайнятості області у напрямку реалізації угоди, укладеної між Кабінетом Міністрів України та Урядом Держави Ізраїль про тимчасове працевлаштування українських працівників в окремих галузях на ринку праці Держави Ізраїль.
Крім того, обговорювалася низка виробничих питань, зокрема, про удосконалення роботи, що спрямована на забезпечення якісного підбору персоналу на замовлення роботодавців та прискорення працевлаштування шукачів роботи й безробітних, у т.ч. демобілізованих військовослужбовців, учасників АТО, внутрішньо переміщених осіб та ін.
За результатами наради директорам базових центрів зайнятості були надані доручення щодо забезпечення виконання основних завдань Державної служби зайнятості (Центрального апарату) у напрямку реалізації державної політики зайнятості населення.
У підсумку Л.Колесник зазначила, що робота центрів зайнятості області має бути якісною, злагодженою та спрямованою на якнайшвидше повернення безробітних громадян до трудової діяльності та на задоволення кадрових потреб роботодавців.


1096     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб