Домовой - Светловодск
» » » У прес-клубі реформ обговорили результати роботи та шляхи взаємодії

У прес-клубі реформ обговорили результати роботи та шляхи взаємодії

Автор: redactor
У прес-клубі реформ обговорили результати роботи та шляхи взаємодії
Сьогодні, під час прес-конференції, що відбулася у прес-клубі реформ, Інга Дуднік, виконавчий директор ГО «Територія успіху», презентувала результати роботи громадської організації за останній рік, а також досягнення, яких вдалося здобути у ході реалізації спільного проекту з Міжнародною організацією з міграції. На захід були запрошені й представники обласного центру зайнятості.
Слід зазначити, що проект «Інтеграційна та стабілізаційна підтримка шляхом забезпечення засобами існування внутрішньо переміщених осіб та населення, що постраждало внаслідок конфлікту в Україні» передбачав надання грантів внутрішньо переміщеним особам, які виявили бажання розпочати підприємницьку діяльність, на реалізацію їхніх бізнес-ідей.
І.Дуднік відзначила ефективність співпраці громадської організації та центрів зайнятості області у напрямку спрямування внутрішньо переміщених осіб та осіб, які потребують додаткових соціальних гарантій, на самозайнятість.
У свою чергу, Богдан Стоян, заступник директора обласного центру зайнятості, поінформував про діяльність центрів зайнятості області у напрямку надання соціальних послуг внутрішньо переміщених осіб. Зокрема зазначив, що у період з 01 березня 2014 року по 01 травня поточного року за сприяння центрів зайнятості області працевлаштовано 490 осіб зазначеної категорії, 114 осіб пройшли професійне навчання, 274 особи взяли участь у громадських та інших роботах тимчасового характеру, відкрили власний бізнес - 16 осіб.
Зупинився і на співпраці обласного центру зайнятості з громадським організаціями, які реалізують програми підтримки внутрішньо переміщених осіб, у т.ч. за рахунок міжнародної технічної допомоги.
Цікавими були розповіді бенефіціарів, які ділилися своїми історіями створення власного бізнесу, дякували за допомогу в отриманні вихідного багажу нових знань у розробці стратегії розвитку підприємницької діяльності та ін.
Крім того, у рамках заходу відбулася виставка робіт бенефіціарів проекту, серед яких - м'які дитячі іграшки, кондитерські вироби, фотогалерея робіт майстра з манікюру.

1005     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб