Домовой - Светловодск
» » » У Кропивницькому обговорили діяльність служби зайнятості: реорганізація та якісні послуги

У Кропивницькому обговорили діяльність служби зайнятості: реорганізація та якісні послуги

Автор: redactor
У Кропивницькому обговорили діяльність служби зайнятості: реорганізація та якісні послуги
В обласному центрі зайнятості відбулася нарада директорів міськрайонних та районних центрів зайнятості.
Лілія Колесник, в. о. директора обласного центру зайнятості, у своєму виступі поінформувала присутніх про результати діяльності центрів зайнятості області щодо надання соціальних послуг населенню та роботодавцям у січні-вересні 2017 року. Окреслила основні завдання на поточний рік у напрямку підвищення ефективності надання соціальних послуг різним категоріям клієнтів служби зайнятості. Наголосила на забезпеченні адресного та індивідуального підходу до кожного клієнта з використанням сучасних інтернет-ресурсів служби зайнятості.
Також Л.Колесник поінформувала директорів про заходи, що вживатимуться обласним центром зайнятості у рамках реформування державної служби зайнятості, його етапи.
У ході наради обговорювалася низка виробничих питань, зокрема, про удосконалення роботи, що спрямована на забезпечення якісного підбору персоналу на замовлення роботодавців та прискорення працевлаштування шукачів роботи й безробітних, у т.ч. демобілізованих військовослужбовців, учасників АТО, внутрішньо переміщених осіб та ін.
За результатами наради директорам базових центрів зайнятості були надані доручення щодо забезпечення виконання основних завдань Державної служби зайнятості (Центрального апарату) у напрямку реалізації державної політики зайнятості населення та її реформування.
У підсумку Л.Колесник зазначила, що робота центрів зайнятості області має бути якісною, злагодженою та спрямованою на якнайшвидше повернення безробітних громадян до трудової діяльності та на задоволення кадрових потреб роботодавців.


1078     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб