Домовой - Светловодск
» » » Справа життя - допомагати людям: Державна служба зайнятості відзначає своє 27-річчя

Справа життя - допомагати людям: Державна служба зайнятості відзначає своє 27-річчя

Автор: redactor
Справа життя - допомагати людям: Державна служба зайнятості відзначає своє 27-річчя
Вчора, 21 грудня, в обласному центрі зайнятості відбулись урочистості з нагоди відзначення 27-ї річниці від дня утворення державної служби зайнятості України.
«З кожним роком наша служба зайнятості набуває нових окрас, але головним її надбанням є колектив, який наполегливо й самовіддано дбає про забезпечення надання соціальних гарантій тим громадянам, які опинилися в одній із складних життєвих ситуацій», – зазначила, у вітальному слові виконуюча обов’язки директора обласного центру зайнятості Лілія Колесник.
Також в. о. директора поінформувала присутніх про те, що чимало працівників центрів зайнятості області отримали нагороди з нагоди свята за сумлінну працю, відповідальне ставлення до своїх професійних обов’язків та якісне виконання завдань, пов’язаних з реалізацією державної політики зайнятості в Україні.
Почесними грамотами Державної служби зайнятості були нагороджені Сіма Чубар, начальник юридичного відділу обласного центру зайнятості та Лідія Чумаченко, начальник відділу працевлаштування населення Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості. У свою чергу, начальник відділу організації професійного навчання обласного центру зайнятості Вікторія Бернікова і начальник відділу організації сприяння працевлаштуванню обласного центру зайнятості Вероніка Шишкарьова отримали Подяки Державної служби зайнятості (Центрального апарату).
На завершення урочистостей, Л.Колесник подякувала працівникам обласного центру зайнятості за наполегливість і професійність у щоденній праці, підкреслила важливість спільної роботи працівників та побажала всім здоров’я, добробуту і миру.


Відділ організаційно-інформаційної роботи та архівної справи обласного центру зайнятості
1253     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб