Домовой - Светловодск
» » » Роман Криган: Пріоритет діяльності служби зайнятості – підвищення якості надання соціальних послуг клієнтам

Роман Криган: Пріоритет діяльності служби зайнятості – підвищення якості надання соціальних послуг клієнтам

Автор: redactor
Роман Криган: Пріоритет діяльності служби зайнятості – підвищення якості надання соціальних послуг клієнтам
Днями, на Кіровоградщині з робочим візитом перебував Роман Криган, заступник Голови Державної служби зайнятості (Центрального апарату).
Під час перебування на Кіровоградщині, посадовець відвідав Олександрівський районний центр зайнятості, на базі якого впроваджується пілотний проект з реорганізації та утворення філій обласного центру зайнятості.
«Ознайомлюючись з роботою пілотного центру, я побачив установу, яка застосовує новітні технологічні прийоми при підборі роботи безробітним громадянам та розвитку їх професійної кар’єри, укомплектуванні вакансій, шляхом забезпечення якісного підбору персоналу, підвищення ефективності управління персоналом та опанування фахівцями нових навичок обслуговування клієнтів», – зазначив Роман Криган.
Також відбулася робоча зустріч з заступником голови обласної державної адміністрації Світланою Лобановою, під час якої мова йшла про ситуацію на регіональному ринку праці, співпрацю органів влади та центрів зайнятості у напрямку забезпечення роботою мешканців області, у т.ч. тих, які не здатні на рівних конкурувати на ринку праці.
Під наради, що відбулася в обласному центрі зайнятості з керівниками структурних підрозділів, Роман Криган зупинився на основних аспектах та процесах, які відбуваються на етапі реформування державної служби зайнятості. «Основною метою реорганізації є оновлення служби як сервісної установи сучасного формату з клієнтоцентрованим підходом щодо обслуговування шукачів роботи та роботодавців відповідно до їх потреб. Інноваційні підходи, що впроваджуються у роботу служби, орієнтовані на підвищення результативності та якості обслуговування клієнтів», – наголосив заступник Голови Державної служби зайнятості.
На завершення наради, було окреслено першочергові завдання у роботі служби зайнятості у поточному році. Крім того, Роман Криган відмітив злагоджену роботу працівників та висловив сподівання, що колектив і надалі працюватиме у напрямку ефективного виконання поставлених завдань.
1538     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб