Домовой - Светловодск

Ярмарок вакансій: робота, кар´єра та можливості

Автор: redactor
Ярмарок вакансій: робота, кар´єра та можливості
Фахівці Світловодського міськрайонного центру зайнятості 21 листопада 2017 року провели ярмарок вакансій. Особливою відмінністю заходу став акцент на працевлаштування осіб з інвалідністю, які прагнуть реалізовувати свої здібності. Частина роботодавців пропонувала робочі місця саме для цієї категорії населення.
Захищені державою, проте соціально вразливі. Їм важче знайти роботу і пристосуватися до життєвих умов. А ось в Світловодському міськрайонному центрі зайнятості впевнені - інвалідність не перешкода працевлаштуванню.
Ярмарок вакансій надав учасникам можливість оцінити умови виробництва та соціальної сфери, отримати відповіді на нагальні питання безпосередньо від роботодавця.
Серед роботодавців, які взяли участь у ярмарку: Власівський пансіонат, СП ТОВ «Світловодськпобут», ПАТ «Світловодський Завод «Спецзалізобетон», СП ТОВ «Плайтех», ФОП Бутенко А.Д., ТОВ «Об'єднання Дніпроенергобудпром», Спільне Українсько-Болгарське багатопрофільне ТОВ «НАК», ПП «Світловодськ млин», ДП «Завод залізобетонних виробів» ТОВ «Дніпроенергобудпром», КП «Житлосвіт 2012» розповіли про вимоги та специфіку роботи, умови та оплату праці на підприємствах. Запропонували вакансії: водій автотранспортних засобів, електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування, начальник котельні, слюсар з контрольно-вимірювальних приладів та автоматики (електромеханіка), касир торговельного залу, формувальник залізобетонних виробів, охоронник, бухгалтер, підсобний робітник, машиніст дробильних машин, молодша медична сестра, та інші.
Протягом всього ярмарку вакансій фахівці міськрайонного центру зайнятості розповідали громадянам, які шукають роботу, про послуги служби зайнятості та консультували з різних актуальних питань, пов’язаних з працевлаштуванням.
З претендентами на заявлені вакансії були проведені індивідуальні співбесіди з метою визначення їхніх професійних якостей, за результатами яких 2 особи отримали направлення на працевлаштування, 4 особи дали згоду працювати на роботах тимчасового характеру, 8 осіб погодилися на співбесіду з керівниками підрозділів вищезазначених підприємств безпосередньо на виробництві.
Всього захід відвідало близько 50 осіб.
5189     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб