Домовой - Светловодск

На замовлення ТОВ «ПЛАЙТЕХ» відбувся міні-ярмарок вакансій

Автор: redactor
На замовлення ТОВ «ПЛАЙТЕХ» відбувся міні-ярмарок вакансій
29 серпня 2017 року в Світловодському міськрайонному центру зайнятості відбувся міні-ярмарок вакансій, який відвідали 18 безробітних осіб.
СП з іноземними інвестиціями у формі ТОВ «ПЛАЙТЕХ» звернулось до районного центру зайнятості з метою укомплектування актуальних вакансій. Підприємство здійснює діяльність у сфері виробництва фанери, дерев'яних панелей та шпону. Керівництво підприємства зазначило, що на даний час у зв’язку з виробничими потребами терміново потрібні зокрема підсобні робітники.
Під час міні-ярмарку відбулась презентація ТОВ «Плайтех», в ході якої шукачі роботи мали змогу отримати інформацію про діяльність та перспективи його розвитку, умови та оплату праці, специфіку роботи, соціальні гарантії, що надаються працівникам, іншу важливу інформацію.
Також проходили співбесіди претендентів на роботу з представниками ТОВ «Плайтех», в результаті яких 4 особи отримали направлення на роботу, 5 особам запропоновано відвідати дане підприємство з метою прийняття ними остаточного рішення стосовно працевлаштування.

Л.Шевченко, провідний фахівець з питань зайнятості населення відділу взаємодії з роботодавцями Світловодського міськрайонного центру зайнятості
1419     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб