Домовой - Светловодск

У Світловодську відбувся ярмарок вакансій

Автор: redactor
У Світловодську відбувся ярмарок вакансій
26 липня 2017 року у приміщенні Світловодського міськрайонного центру зайнятості відбувся ярмарок вакансій.
Розпочала ярмарок вакансій начальник відділу взаємодії з роботодавцями Наталія Сідненко, яка поінформувала присутніх про наявні вакансії та представила представників роботодавців-учасників заходу. Серед них: ПАТ «Світловодське АТП 13507», ДП «Завод залізобетонних виробів», ТДВ «ОДЕБП», філія «Світловодський райавтодор», ПП «Світловодськ Млин», ПРАТ «Світловодський завод «Спецзалізобетон»», ТДВ «Світловодське кар’єроуправління», Завод КШМБ ТДВ «ОДЕБП», СП ТОВ «Світловодськпобут», Світловодський відділ поліції ГУНП в Кіровоградській області та ін.
Презентуючи свої підприємства роботодавці надали шукачам роботи інформацію про наявні вакансії: водії автотранспортних засобів, трактористи, машиністи крана, мотористи, електрозварники ручного зварювання, електрогазозварники, формувальники залізобетонних виробів та конструкцій, токари, слюсар-ремонтники, поліцейські сектору реагування патрульної поліції, поліцейські ізолятору тимчасового тримання, слідчі, помічники чергового сектору реагування патрульної поліції, оператори котельні, слюсарі з КВП та інші.
Представники роботодавців проінформували безробітних про вимоги до претендентів. Наголосили, що на підприємствах враховують працелюбність, сумлінне виконання обов’язків, бажання професійного росту, порядність, вболівання за спільну справу.
Ярмарок перетворився у конструктивний діалог, під час якого безробітні отримали вичерпні відповіді на запитання, які їх цікавили.
Майбутні кандидати мали змогу заповнити анкети та презентувати себе під час особистої співбесіди. Спілкування було доволі насиченим і продуктивним. Роботодавцям фахівці міськрайонного центру зайнятості запропоновали перегляд відео резюме безробітних громадян.
Всього захід відвідало понад 40 осіб, з них близько 20 осіб вирішили відвідати підприємства для безпосереднього ознайомлення з умовами праці та вирішення питання подальшого працевлаштування.

Н. Драненко, провідний фахівець з питань зайнятості населення Світловодського міськрайонного центра зайнятості
1161     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб