Домовой - Светловодск

Шукаєш роботу? Йди на ярмарок вакансій

Автор: redactor
Шукаєш роботу? Йди на ярмарок вакансій
З метою надання адресної допомоги шукачам роботи у працевлаштуванні та роботодавцям у підборі необхідних кадрів, у Світловодському міськрайонному центрі зайнятості відбувся ярмарок вакансій, в якому взяли участь близько 40 шукачів роботи, а також підприємства міста та району. Зокрема, СП ТОВ «Світловодськпобут», ПАТ «Світловодський завод «Спецзалізобетон», СП ТОВ «Плайтех», ТДВ «ОДЕБП», Завод буддеталь ТОВ «Об'єднання Дніпроенергобудпром», Спільне Українсько-Болгарське багатопрофільне ТОВ «НАК», ТОВ «СМСЗ», ТОВ «СІДВЕЛС», ТОВ «ДЕЙ ГРУП», Власівський пансіонат для ветеранів війни та праці з геріатричним відділенням та ін.
У ході ярмарку шукачам роботи запропонували вакансії водія автотранспортних засобів, формувальника залізобетонних виробів та конструкцій, машиніста крана, молодшої медичної сестри, сировара-майстра, менеджера (управителя) із збуту, головного бухгалтера, та інші.
Представники роботодавців, виступаючи на ярмарку, наголосили, що на підприємствах враховується працелюбність, сумлінне виконання обов’язків, бажання професійного росту, порядність, вболівання за спільну справу.
Ярмарок перетворився у конструктивний діалог: представники роботодавців провели індивідуальні співбесіди із шукачами роботи, за результатами яких 1 особа отримала направлення на працевлаштування, 15 осіб були запрошені на підприємства для ознайомлення з роботою безпосередньо на робочому місці. Іншим запропоновано записати відеорезюме для подальшого проведення он-лайн співбесіди з роботодавцем.
1220     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб