Домовой - Светловодск
» » » Військова служба за контрактом: найважливіше про вимоги, пільги та вакансії

Військова служба за контрактом: найважливіше про вимоги, пільги та вакансії

Автор: redactor
Військова  служба за контрактом: найважливіше про вимоги, пільги та вакансії
Одним з пріоритетних напрямків діяльності державної служби зайнятості є співпраця з військовими комісаріатами в плані проведення змістовної інформаційно-просвітницької роботи серед безробітних громадян щодо популяризації служби в Збройних Силах України, яка є альтернативою безробіттю.
Нещодавно у Петрівському районному центрі зайнятості за участі представників військового комісаріату для незайнятих трудовою діяльністю громадян відбулася низка семінарів, серед яких семінар з орієнтації на службу в Збройних Силах України та міні-ярмарок вакансій.
Під час зазначеного семінару начальник відділення забезпечення районного військового комісаріату Ігор Свірідов ознайомив присутніх із переліком професій, які необхідні сучасній армії, умовами прийому та проходження громадянами України військової служби, їх правами та обов'язками.
«В сучасних умовах ринку праці, військова служба за контрактом є одним із шляхів до зайнятості безробітного населення», – наголосив І.Свірідов. Він зауважив, що на сьогоднішній день створена й постійно вдосконалюється система соціального захисту військовослужбовців, що проходять службу за контрактом. Це, насамперед, гарантія стабільного грошового забезпечення, вільний вибір місця та умов служби по всій території Україні, можливість кар’єрного росту, інші соціальні гарантії, передбачені чинним законодавством.
Безробітні, яких зацікавила інформація стосовно вищезазначених питань, були запрошені на співбесіду до військового комісаріату.
Також безробітні отримали актуальну інформацію про стан місцевого ринку праці, соціальні послуги, що надає служба зайнятості, можливість започаткування власної справи за її сприяння тощо.
В результаті міні-ярмарку вакансій, що відбувся цього дня на замовлення ПРАТ «ЦГЗК», одна особа отримала направлення на працевлаштування за професією водій автотранспортних засобів, 2 мали можливість узгодити дату та час відвідування підприємства для проходження подальшої співбесіди та ознайомлення з умовами праці безпосередньо на робочих місцях.
647     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб