Домовой - Светловодск
» » » На допомогу учням у виборі професії приходять інтерактивні заходи

На допомогу учням у виборі професії приходять інтерактивні заходи

Автор: redactor
На допомогу учням у виборі професії приходять інтерактивні заходи
Задля забезпечення учнівської молоді актуальною та корисною інформацією щодо світу професій і шляхів вдалого вибору сфери професійної діяльності центри зайнятості проводять різнопланові інтерактивні заходи
Наприклад, днями Долинським районним центром зайнятості для учнівської молоді НВК «Долинська гімназія» загальноосвітньої школи №3 І-ІІІ ступенів проведено День інформації, під час якого було проведено низку інтерактивних заходів.
Під час профорієнтаційного уроку «Професії майбутнього» учні ознайомились з сучасними тенденціями на світовому і національному ринках праці та основними передумовами успішної кар’єри. У ході профорієнтаційної гри «Подорож у світ професій» школярі демонстрували свої знання щодо різнобарвного світу професій. Кмітливими, допитливими, добре обізнаними з професіями показали себе учні під час вирішення профорієнтаційних завдань.
З метою заохочення учнівської молоді до майбутнього професійного вибору, С.Щербіна, провідний фахівець з питань зайнятості районного центру зайнятості, відкрила дітям віконце у великий світ професій, коли розповідала про з професіями майбутнього. Разом з дітьми вона пригадала джерела інформації про професії та навчальні заклади.
С.Щербіна говорить: «Коли проводиш з учнівською молоддю такі профорієнтаційні заходи, і бачиш зацікавлені дитячі обличчя, то починаєш розуміти, що для дітей питання власного майбутнього та вибору професійної долі є актуальними. А це додає переконаності у завтрашньому дні, його змінах на краще».
1218     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб