Домовой - Светловодск
» » » Дитячий оздоровчий табір «Чайка" - один із найкращих в області

Дитячий оздоровчий табір «Чайка" - один із найкращих в області

Автор: redactor
Дитячий оздоровчий табір «Чайка" - один із найкращих в області
Дитячий оздоровчий табір «Чайка" - один із найкращих в області, що розташований на мальовничому березі Південного Бугу. Упродовж літа у даному закладі мають можливість добре відпочити, набратися сил і отримати незабутніх вражень понад 300 школярів не тільки з Гайворонського, а й сусідніх - Ульяновського, Голованівського, Вільшанського районів.
Серед відпочиваючих - діти які потребують особливої уваги та підтримки, зокрема діти-інваліди, діти із малозабезпечених, багатодітних родин, діти-сироти та напівсироти.
Працівники табору турбуються про відпочиваючих: стежать за станом їх здоров’я, якістю харчування та організовують цікавий і змістовний відпочинок.
Профорієнтаційна робота зі школярами, що здійснюється Гайворонським районним центром зайнятості, триває й влітку. Так, для відпочиваючих цього табору проведено профорієнтаційну акцію, в рамках якої весело та жваво відбулися різноманітні конкурси (малюнку, віршів, пантоміми, КВК), рольові ігри, інші заходи з профорієнтаційної тематики, під час яких учасники презентували власні твори, малюнки, читали вірші на тему професій, розповідали про професії своїх батьків тощо. Також діти отримали багато корисної та цікавої інформації про світ професій та індивідуальні консультації стосовно вибору майбутньої професії.
В результаті проведеної акції більшість її учасників визначилися з вибором професійного майбутнього. Так, Вікторія Д. мріє стати медичною сестрою, Вероніка П. - майстринею-вишивальницею, Алла С. - шеф-кухарем, а Ліна К. переконана, що буде вихователем дитячого садка.
1633     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб