Домовой - Светловодск

Як дошкільнята обирали професію?

Автор: redactor
Як дошкільнята обирали професію?
Сьогодні на екскурсію до Онуфріївського районного центру зайнятості завітали вихованці старшої групи дошкільного навчального закладу «Калинка».
Готуючись до цього заходу, фахівцями районного центру зайнятості були обрані такі форми роботи, які були б цікавими і корисними усім дітям, незалежно від віку.
Під гаслом «Я пізнаю світ професій» для них проведено низку інтерактивних заходів. Так, вихованцям старшої групи було запропоновано цікаву подорож-гру до країни професій, а свої професійні мрії відобразили у малюнках.
Світ професій в малюнках дітей виявився особливо різноманітним і барвистим. Найбільше серед малюнків тих, на яких зображені робітничі професії, зокрема, тесляр, бджоляр, перукар, кухар, швачка, тракторист, водій, комбайнер, ветеринар та інші, що свідчить про те, що ці професії переживають своє друге відродження та стають дедалі популярнішими. Всі роботи яскраві, змістовні, позитивні.
Під час заходу малюки охоче розповіли про професії своїх батьків, ділилися мріями, ким хочуть стати у майбутньому, та із задоволенням брали участь у профорієнтаційних іграх «Відгадай професію» та дитяче лото «Ким бути?». Жваві, енергійні та завзяті дітлахи вправно відгадували загадки про професії, пригадували приказки та прислів’я про працю.
Для того, щоб закріпити отриману інформацію, діти отримали домашнє завдання: малята мають розфарбувати тематичні розмальовки, які їм подарували фахівці районного центру зайнятості, а ще вивчити разом із батьками вірші про професії.
Тож у ході заходу діти поглибили свої знання про дивовижний світ професії, отримали інформацію про значення праці в людському житті, пообіцяли бути працьовитими і поважати людей праці.
1459     
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Информация

Комментировать статьи на сайте возможно только в течении 17 дней со дня публикации.
Айхерб